Crònica del primer Correllengua de Sant Pol de Mar – 4 de novembre

L’acte, organitzat per Sant Pol de Mar per la Independència (ANC) amb la col·laboració de la Colla Gegantera de Sant Pol de Mar, el Cau El Nus, els diables de La Infernal de La Vallalta, la Coordinadora d’Associacions per la Llengua (CAL), l’Ajuntament de Sant Pol de Mar i Arran Alt Maresme, es va celebrar a la Plaça de l’Estació del poble.

Durant tot el matí van ser diverses les persones que s’hi van anar aplegant per gaudir de les activitats programades: els més menuts van poder assistir al taller per aprendre a fer ballar gegants i pintar-ne amb colors les siluetes (d’en Ben Hassat i de la Mercè de la Murtra), així com pintar una estelada amb les mans i altres activitats organitzades pel Cau El Nus.

També, durant tot el matí, hi va haver paradetes de les diferents entitats que van organitzar o col·laborar en la preparació i desenvolupament del Correllengua, on s’hi podien fer activitats, comprar-hi material, o simplement informar-se.

El temps no va acompanyar massa i les dues xerrades programades (una sobre el català com a eina de cohesió social i la integració, així com llur salut arreu dels Països Catalans – la qual comptava amb ponents del Principat de Catalunya, del País Valencià i de les Illes-; i una segona xerrada sobre els arguments a favor de la independència) no es van poder realitzar. Malauradament, tant sols es va poder deixar fer un petit parlament a dos d’ells, abans de la lectura del manifest.

El nostre objectiu és treballar amb els diferents col·lectius de l’Alt Maresme per fer de les viles i pobles llocs vius i participatius, i per potenciar el carrer com a espai de trobada i debat. Actes com aquest són una eina per donar a conèixer el nostre discurs de crítica social i independentista. Per tot això, no dubteu que l’any vinent ens tornarem a trobar al Correllengua de Sant Pol de Mar!

ALS PAÏSOS CATALANS, EL JOVENT SEGUEM ARRAN!

Independència/Socialisme/Feminisme.

Imatge

By arranaltmaresme

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s